Persoonlijk adviesgesprek

Persoonlijk adviesgesprek

Je bent gestopt en nu zit je midden in de afkickverschijnselen. Of je wilt gaan stoppen en je wilt weten op welke manier je dat het beste kunt doen.

We helpen al sinds 2003 mensen bij het stoppen met antidepressiva. In die jaren zijn we ‘alles’ al tegengekomen. Voor jou is het de eerste keer of misschien heb je het al een paar keer geprobeerd, maar kwam je er alleen niet doorheen? Maak gebruik van onze ervaring en leer van de fouten die anderen maakten. 

Succesvol stoppen met antidepressiva
In een persoonlijk gesprek van 1,5 uur onderzoeken we de oorzaken van je probleem en analyseren we je situatie. Soms is het verstandig om een tijdje te blijven slikken terwijl je begeleiding krijgt bij het oplossen van ‘oud zeer’. Dat geeft dan betere kansen op succes. Afbouwen is een heel persoonlijk en soms heel lastig proces, waarin je van alles kunt tegenkomen. Veel mensen raken daardoor in ernstige verwarring en geven op. Het adviesgesprek is er op gericht om mislukking te voorkomen en je goed voor te bereiden op succesvol stoppen met je antidepressivum!

Bel voor het maken van een afspraak 0318 – 722 676
of mail naar Stichting AntidepressivaVrij Nederland